JAMK vauhdittaa työ- ja toimintakykyä tukevien kuntoutuspalveluiden uudistumista

Suomen johtava kuntoutusosaamisen kehittäjä ja uudistaja JAMK hakee yrityskumppaneita kuntoutuspalvelukokonaisuuksien kehittämiseen.

– Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) tekee tiivistä yhteistyötä työ- ja elinkeinoelämän sekä kuntoutuksen alueella toimivien korkeakoulu-, tutkimus- ja kehittämisyksiköiden kanssa. Yritysyhteistyön merkitys on suuri, sillä sen avulla voimme yhdessä vastata asiakastarpeiden muutoksiin kehittämällä uudenlaisia ratkaisuja ja palveluja, monialaisen kuntoutuksen päällikkö Mirja Immonen toteaa.

Vauhtia yhteiskehittämisellä

Immonen kertoo, että yritysyhteistyön tavoitteena on vauhdittaa yritysten kuntoutusta tukevien palvelukokonaisuuksien ja uusien teknologisten ratkaisujen kehitystyötä kuntoutuspalvelusektorille.

– Tunnettuna korkeakouluorganisaationa ja vahvana TKI-toimijana yhdistämme tehokkaasti uuden tutkimustiedon ja innovatiiviset käytännön ratkaisut. 

JAMK toteuttaa yhdessä Suomen Yrityskehitys Oy:n kanssa monialaisen kuntoutuksen valtakunnallista kehitysohjelmaa. 

– Tässä ohjelmassa yhteiskehitämme yritysten kanssa kuntoutujalähtöisiä ja helposti käyttöönotettavia kuntoutusalan palvelukokonaisuuksia. Yhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hakea yhdessä JAMKin kanssa rahoitusta tuote- ja palvelukokonaisuuksien kehittämiseen. Voimme toteuttaa myös uusien palvelutuotteiden konseptien käytettävyys- tai vaikuttavuustutkimuksia ja luoda näin yrityksille hyvät edellytykset jatkaa oman tuote- tai palvelukonseptinsa kehittämistä, Immonen kertoo. 

Teksti: Mia Heiskanen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

https://www.jamk.fi/fi/Tutkimus-ja-kehitys/vahvuusalat/monialainen_kuntoutus/

tai mirja.immonen@jamk.fi