Kelosta on moneksi

Kelo on uljas rakennus- ja sisustusmateriaali, joka vain paranee ikääntyessään. Tiesitkö, että kelosta syntyy perinteisten saunojen ja mökkien lisäksi kotiin näyttäviä tehosteseiniä ja panelointeja? Keloasiantuntija Huliswood on innovoinut myös keloiglun.

Kelo on kuulunut Huliswood Oy:n tuotevalikoimaan jo 20 vuoden ajan. – Sloganimme kaikkea kelosta kertoo tuotevalikoimamme laajuudesta, johon kuuluvat perinteisellä puolella tukit, sahatavara, hirsikehikot ja kelorakennukset. Uhtua Design -tuotemerkin alla jatkojalostamme kelosta design-huonekaluja, kelopaneelia, sisäsaunoja ja kylpytynnyreitä. Valmistamme myös pieniä pihasaunoja asiakkaalle räätälöidysti, toimitusjohtaja Olli Möttönen kertoo. 

Kelo paranee ikääntyessään

Pohjoisen vuosisatoja vanhaa arvopuuta voi hyödyntää vaivattomasti niin sisustamisessa kuin saunan seinässäkin. – Kelo on erinomainen rakennus- ja sisustusmateriaali, sillä se on vuosisatoja vanha kuiva puu, joka ei vääntyile tai painu. - Sitä ei tarvitse edes käsitellä, sillä se paranee ikääntyessään. 

Lapin tunnelmaa kotiin

Huliswoodin kelopaneelilla ja akustiikka kelolevyllä voi loihtia kotiin lappilaista tunnelmaa. Kelopaneelilla on helppo verhoilla vaikkapa takkahuoneen seinä tai tehdä yksittäisen tehosteseinän. Kelopaneelista voi myös nikkaroida yksilöllisen sängynpäädyn tai muuttaa perussaunan kelosaunaksi.

Uhtua Sky Iglu avaa näkymät tähtitaivaalle

Huliswood innovoi myös jatkuvasti uutta. – Tuorein uutuutemme on Uhtua Sky kelo iglu, joka verhoiltu kelopaneelilla ulkoa ja sisältä. Se on premium-luokan hotellihuoneen tasoinen majoitusyksikkö 2-4 hengelle, joka voidaan muokata myös asiakkaan toiveiden mukaan. Lasiseinien ansiosta iglusta avautuvat huikeat näkymät ympäröivään luontoon ja tähtitaivaalle, joten se on houkutteleva elementti matkailuyrittäjille. Teksti: Mia Heiskanen