Paroc referenssitarina: MOW Tampere

Tuotimme yhdessä valokuvaaja Sami Perttilän kanssa Parocille jälleen uuden referenssitarinan verkkoon. Tällä kertaa kohteena oli räiskyvä MOW Supernova Tampere.

Coworking-hubi Tampereen Ratina räiskyy väriä, rohkeutta, retroa ja taidetta. Tampereen MOWissa on panostettu akustiikkaan, sillä kohteessa on runsaasti korkeaa tilaa ja kovia kivipintoja. 
– Se tuo omat haasteensa akustiikkaan, joten suunnittelimme seinille tavanomaista enemmän akustoivaa pintaa. Pohdimme arkkitehti Onni Lahtisen kanssa, miten akustiikka saataisiin luontevaksi osaksi tilaa ja sisustusta. Löysimme PARAFON Step -akustiikkalevyt, joita päätimme käyttää seinissä visuaalisina elementteinä, sillä tuotteella voi leikitellä ja luoda vaihtelevia pintoja, tasoeroja ja kuvioita, sisustussuunnittelija Roosa Riski kertoo.

PARAFON Step-akustiikkalevyä onkin käytetty taideteosten tapaan eri sävyissä MOWin työhuoneiden seinillä. Neuvotteluhuoneiden ja muutamien työhuoneiden akustiset alakatot on puolestaan verhottu PARACEM -akustiikkalevyillä. – Tykästyimme tuotteen puukuituiseen materiaaliin ja elävään pintaan. Olemme tyytyväisiä valintaan, sillä katon rouhea pinta luo tiloihin todella lämpimän tunnelman, Riski kiittelee. Lue tarina loppuun Paroc Owens Corningin verkkosivuilta.