Viestintätoimisto Commia

Sisällöntuotantoa tositarkoituksella

Commia käsikirjoittaa ja toteuttaa yrityksellesi priimaluokan sisältöä kanavariippumattomasti. 
Mikä tahansa yrityksesi viestinnällinen pulma ratkeaa käden käänteessä, olipa  kyseessä sisältöstrategian suunnittelu, sisällöntuotanto, konseptointi tai käännöstyö.

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa 

Uutishuone

02.05.2010
Tuotamme sisältöä mm. Talouselämän, Tekniikka&Talouden ja Kuntalehden Opas-teemaliitteisiin.  
28.07.2010
Mia Heiskanen on Talentumin kustantaman Muutosviestinnän voimapaperi -kirjan toinen kirjoittaja. Kirja ilmestyy syyskuussa Talentumin kustantamana.
30.09.2010
Muutosviestinnän voimapaperi kirjamme on kirjakaupoissa!
22.02.2011
Viestintätoimisto Trademia Oy koordinoi Innova-kerrostalosta passiivitaloksi hankeviestintää. Kyseessä on hanke, jossa saneerataan Riihimäen Peltosaaren alueella sijaitseva 1970-luvulla rakennettu kerrostalo passiivitaloksi. Hankkeessa ovat mukana mm. Paroc, ARA, Sitra, VTT sekä lukuisa joukko muita palveluntarjoajia.
09.03.2011
Tuotamme nyt sisältöä myös Mediaplanetin julkaisuihin, jotka ilmestyvät mm. Kauppalehden ja Helsingin Sanomien liitteinä.
09.03.2011
Fakta-lehden numerossa 2/2011 oli Elisan viestintäjohtaja Katiye Vuorelan arvio syyskussa julkaistusta Muutosviestinnän voimapaperi-kirjastamme.
Palvelumem

Palvelut

Autamme asiakkaidemme arkea tuottamalla tasokasta aineistoa päivittäisviestinnän tarpeisiin. Sisältö ratkaisee miten viestisi vaikuttaa.

Strategia

Markkinoinnin ja asiakasviestinnän tehokkuudella on merkitystä kilpailukyvyn ja erottautumiskyvyn kannalta. Rakennamme järkevän ja kustannustehokkaan sisältöstrategian, joka osuu yksiin yrityksesi liiketoimintatavoitteiden kanssa.

Konseptointi

Kun tavoitteesi ovat selkeät, me konseptoimme. Konsepti yhdistää sosiaalisen median, digitaalisen asiakasviestinnän ja markkinointiviestinnän sisällölliseksi kokonaisuudeksi – käsikirjoitukseksi.

Sisällöntuotanto

Tavoitteiden saavuttamiseen tarvitaan toimenpiteitä eli aktiivista sisällöntuotantoa. Meiltä onnistuvat kaikki sisältömarkkinoinnin ja viestinnän keinot kanavariippumattomasti: asiakastarinat, uutiskirjeet, verkkotekstit, blogit, vlogit, sosiaalisen median kanavien luonti ja ylläpito, copy-tekstit, lehdistötiedotteet, grafiikka, kuvat ja videot. Tuotamme myös sisällöntuotannon suunnitelman, joka luo yrityksesi tarinalle jatkumon.

Käännöstyöt

Sisällöntuotanto ja käännökset hoituvat myös englanniksi ja venäjäksi.

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit

    

Työt

Käännösteokset

 • Philip Kotler: Markkinointi 3.0
 • ​Lois P.Frankel, Carol Frohlinger: Kiltti tyttö jää ilman
 • Yvon Chouinard: Suuri Seikkailu
 • Cynthia A. Montgomery: Strategisti - Ole johtaja, jonka yrityksesi tarvitsee
 • Clayton M. Christensen: Miten mittaat elämääsi?
 • David Goleman: Aivot ja tunneäly
 • Jason Fried, David Heinemeier Hansson: Etänä - toimistoa ei enää tarvita
 • Vesa Ristikangas, David Clutterbuck, Jarmo Manner: Jokainen tarvitsee mentorin

Copywriting

 • Paroc
 • Toyota Forklifts
 • Lämpöplus
 • Oulun kaupunki
 • Oulun Matkailu
 • Oulun Ykköskeittiö
 • Nallikari Camping
 • Silver Resources
 • Hammasaaria
 • Cascard
 • Procomp Solutions
 • Movia

Haamukirjoittaja blogiin

Jääkö blogin kirjoittaminen tekemättä, koska koet, että aikaa tai osaamista ei löydy?
Ei hätää, Commian haamukirjoittaja-palvelu tuottaa blogitekstit puolestasi - luotettavasti ja ammattitaidolla.
Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, sillä meillä on taito jäsentää ja kirjoittaa ajatuksesi mielenkiintoiseksi blogitekstiksi, jonka koet omaksesi.
 
Näin helppo blogin haamukirjoittaja-palvelu toimii:
- teemme haastattelun
- kirjoitamme tekstin, jonka lähetämme sinulle kommentoitavaksi
- teemme tarvittavat editoinnit kommenttiesi perusteella
- toimitamme sinulle hyväksymäsi tekstin, jonka voit julkaista blogissasi
 
Ota rohkeasti yhteyttä, kuulemme mielellämme tarpeistasi!

Ota yhteyttä

Kirjat

Ruohojumala

Ruohojumala - äiti, tytär ja kannabisarki - perustuu äidin ja tyttären päiväkirjamerkintöihin. Kirja avaa mielenkiintoisella tavalla kuilua vanhemman ja nuoren ajatusmaailmojen välillä. Kirjassa on myös näkökulmia-osio, joka tarjoaa faktatietoa ja ajateltavaa vanhemmille, nuorille sekä nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille.
Kuuntele ääninäyte kirjasta! 

Heiskanen, M. & Surakka, T. 2014. Ruohojumala - äiti, tytär ja kannabisarki. 143 sivua. Julkaisija: KirjaX, Espoo. ISBN: 978-952-93-3475-9. 

Hinta: 10,00 EUR + toimituskulut

Tilaukset: mia.heiskanen@commia.fiinfo@commia.fi

Kuva: ©Commia Oy

Muutosviestinnän voimapaperi

Jatkuvat ja usein yllättävätkin muutokset vaativat viestijöiltä osaamista ja kaaoksensietokykyä, mutta antavat samalla tilaisuuden oppia uutta ja laajentaa
omaa reviiriä. Kirja kokoaa konkreettisia viestinnän työkaluja ja muistilistoja eri tilanteisiin viestinnän tekijöille - asemasta tai toimenkuvasta riippumatta.

Heiskanen Mia, Lehikoinen Sari, Muutosviestinnän voimapaperi, 179 sivua. Julkaisija: Talentum Helsinki 2010. ISBN: 978-952-1516-6

Me

Mia Heiskanen

Sujuvasanainen sisällöntuottaja ja monipuolinen viestinnän osaaja

Mia on Commian omistaja ja pitkän linjan viestinnän ammattilainen, toimittaja ja sisällöntuottaja. Mian "kirjoituskoneesta” on syntynyt satoja eturivin yritystarinoita, henkilöjuttuja ja menestystarinoita kanavariippumattomasti suomeksi ja englanniksi

Mia Heiskanen

Sami Perttilä

Suomalaisen työn kuvaaja ja taltioija

Sami Perttilä on helsinkiläinen freelance-valokuvaaja, jonka erikoisalaa on suomalaisen työn kuvaaminen. Sami on uransa aikana kuvannut mainos- ja markkinointimateriaalia sadoille yrityksille ja yhteisöille. Valokuvien lisäksi Sami tekee myös video- ja äänituotantoja.

Sami Perttilä

Elina Viitanen

Sukkela somehai ja kätevä kynäilijä

Elina tuo kekseliäillä ajatuksillaan eloa some-verkostoosi tai luo sen tarvittaessa vaikka tyhjästä. Elinan vahva kokemus some-kanavista sekä jatkuva halu etsiä uusia kanavia ja vaikuttamiskeinoja saavat tykkää-napin saranat vinkumaan. Monipuolinen kokemus journalistisesta työstä takaa, että Elinalta sujuu myös artikkelien ja blogitekstien kirjoittaminen. Samassa paketissa saat myös ketterän kuvaajan.

Elina Viitanen

Mika Vartiainen

videotuottaja

Mika tuottaa kokonaisvaltaista videomarkkinointia yrityksille. Tuotannoissa yritysten tarinat yhdistyvät vahvaan visuaaliseen ilmaisuun

Tommy Blomqvist

Tuottaja

Tommy on kokenut projektipäällikkö, jonka käsissä laajat viestinnälliset kokonaisuudet ja projektit saadaan tavoitteellisesti ja aikataulussa maaliin.

Yhteydenotto

Viestintätoimisto Commia Oy
Posti- ja käyntiosoite:

Itälahdenkatu 22a
00200 Helsinki

E-laskutusosoite:   003725908576  OKOYFIHH

+358 40 505 6534
y-tunnus 2590857-6

 

Tietosuojaseloste

Skype: commia1
info(at)commia.fi
mia.heiskanen(at)commia.fi