Lunawood

vastuullisuusviestinnän sisältöstrategia ja sisällöt

Mitä vastuullisuus tarkoittaa Lunawood Oy:lle ja miten siitä kerrotaan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille? Tähän haasteeseen lähdimme etsimään vastausta yhteistyössä lämpöpuutuotteiden edelläkävijäyritys Lunawoodille. Love for the Forest on kaiken tekemisen ydin ja tämän ydinviestin ympärille lähdimme sanottamaan vastuullisuusviestinnän strategiaa ja englanninkielisiä sisältöjä yhteistyössä Lunawoodin kanssa.
Lopputuloksena syntyi Lunawood Sustainability Love Story, joka kirkastaa, vastuullisuuden eri osa-alueet ja ilmentymät koko organisaation läpileikkaavasti ja antaa kättä pidempää vastuullisuudesta viestimiseen niin yhtiön sisällä ja ulkopuolella.
Työn aikana määritimme selkeät ydinviestit, loimme tarinalliset tekstit, joita on helppo hyödyntää kanavariippumattomasti eri tilanteissa ja viestintäkanavissa. Sen lisäksi Lunawood sai käyttöönsä sosiaalisessa mediassa käytettäviä hashtageja. Commia loi siis täydelliset vastuullisuusviestinnän ja reseptit, jonka aineksia Lunawood pääsi heti hyödyntämään käytännön työssä.