Tanqueray No. TEN on ollut pitkään synonyymi huipputason ginille, ja nyt sen ikoninen pullo on saanut uuden, tyylikkään ilmeen. […]
Uutiset
Gastro Helsinki 2026 – horeca-ammattilaisen tapahtuma, jota ei voi jättää väliin
Gastro Helsinki on tapahtuma, joka on monestakin syystä monelle hotelli-, ravintola-, elintarvike- ja ammattikeittiöalan (horeca) johtavalle toimijalle markkinoinnin vuosikalenterin kohokohta. […]
Hämmentävän hyvät SOOCI-liemet ja kastikepohjat
Kivikylän Sooci tarjoaa ammattilaiskeittiöille huolella valmistettuja, käyttövalmiita liemiä ja kastikepohjia, jotka tekevät keittiötyöstä helpompaa ja maistuvampaa. Ammattilaiskeittiöissä nopeus ja tasainen […]
Atrian 100 nuorta kokkia avaa ovia ravintola-alan huipulle
Atria 100 nuorta kokkia -koulutusohjelma on auttanut nuoria ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Daniel Romi jakaa kokemuksiaan ohjelmasta, joka avasi hänelle […]
Lappeenranta marssii etulinjassa kohti vihreää siirtymää
Lappeenranta on Etelä-Karjalan maakuntakeskus ja energia-alan keskittymä, joka tavoittelee ilmastoneutraaliutta vuoteen 2030 mennessä. Kestävää kasvua edistää Greenreality Network -verkosto. Lappeenranta […]