Atria 100 nuorta kokkia -koulutusohjelma on auttanut nuoria ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Daniel Romi jakaa kokemuksiaan ohjelmasta, joka avasi hänelle […]
Uutiset
Lappeenranta marssii etulinjassa kohti vihreää siirtymää
Lappeenranta on Etelä-Karjalan maakuntakeskus ja energia-alan keskittymä, joka tavoittelee ilmastoneutraaliutta vuoteen 2030 mennessä. Kestävää kasvua edistää Greenreality Network -verkosto. Lappeenranta […]
5 vinkkiä onnistuneen yrityspäivän järjestämiseen Himoksella
HimosLomat on kasvanut yhdeksi Suomen suosituimmista kohtaamispaikoista yrityksille, järjestöille ja tapahtumien järjestäjille kaikkina vuodenaikoina. Keskeinen kohde eri toimipisteistäkin tuleville […]
Muutosmatkalla
Terhi Lindgren on johtanut Attendossa kulttuurimuutosta, jonka keskiössä on ikäihmisten hoivan uudistaminen. Hänen omat kokemuksensa vahvistavat, että vanhustenhoidon parannuksia tarvitaan […]
Ruokamessujen ravintolatarjonta on aistien juhlaa
Ruokamessujen ravintolatarjonta nostaa tapahtumaelämyksen uudelle tasolle, kun kattauksesta vastaavat Suomen gastronomian huippuravintolat Olo, Nokka, Natura ja Muru. Ruokamessut ovat tänä […]