Commia toimii sisältökumppanina Helsingin Messukeskuksen RUOKA 2026 -tapahtumalle ja tuottaa tapahtumaan liittyvän teemalehden, joka julkaistaan Helsingin Sanomien liitteenä juuri ennen tapahtumaa. Lehti toimii samalla tapahtuman virallisena messuoppaana Messukeskuksessa 24.–26.4.2026.
Teemalehti kokoaa yhteen ajankohtaiset sisältöaiheet ruoasta ja hyvinvoinnista. Sisältöteemoja ovat muun muassa ruokatrendit ja innovaatiot, ravitsemus, ruoanlaitto ja lifestyle, keittiövälineet ja teknologia sekä juoma- ja ruokakulttuuri. Julkaisu yhdistää toimitukselliset jutut, kaupalliset artikkelit sekä tapahtumainfon, ja tarjoaa näin mainostajille mahdollisuuden tavoittaa sekä Helsingin Sanomien lukijat että RUOKA 2026 -messutapahtuman kävijät.
WHY NOT RUOKA 2026 -teemalehti jaetaan Helsingin Sanomien printissä ja digissä 23.4.2026. Messuilla lehti toimii kävijöille käytännöllisenä oppaana tapahtuma-alueella.

