Sisällöntuotanto Sisältömarkkinointi

Hämmentävän hyvät SOOCI-liemet ja kastikepohjat

Kivikylän Sooci tarjoaa ammattilaiskeittiöille huolella valmistettuja, käyttövalmiita liemiä ja kastikepohjia, jotka tekevät keittiötyöstä helpompaa ja maistuvampaa.

Ammattilaiskeittiöissä nopeus ja tasainen laatu kulkevat usein käsi kädessä, ja liemet sekä kastikepohjat ovat keskeisiä työvälineitä monien ruokalajien pohjana. Kivikylän Sooci on suunnitellut huipputason tuotteet, jotka helpottavat päivittäistä työtä ja parantavat loppuasiakkaan kokemusta. Tuotekehityksessä on käytetty runsaasti aikaa ja kuunneltu kotimaan parhaiden keittiömestareiden ajatuksia ja vinkkejä.

Sooci-liemet ja kastikepohjat valmistetaan perinteisesti, käyttäen paahdettuja lihaluista, juureksista ja vihanneksista valmistettuja liemiä. Raaka-aineita keitetään pitkään, mikä tuo niihin syvyyttä ja täyteläisyyttä. Soocin myyntipäällikkö Mika Haanpää kertoo:

“Sooci kastikkeet ja liemipohjat valmistetaan huolella valituista raaka-aineista, joiden tärkein elementti on tuoreus. Raaka-aineet tulevat läheltä – usein muutaman kymmenen kilometrin säteeltä Liperin Ylämyllyn keittämöltä”

”Raaka-aineet tulevat muutaman kymmenen kilometrin säteeltä Ylämyllyn keittämöltä.”

Yksi Sooci-tuotteiden eduista on niiden monipuolisuus. Käyttövalmiit liemet ja kastikepohjat tarjoavat ammattilaisille helposti muokattavan pohjan, johon voi lisätä omia erikoispiirteitä ja makuja. Sooci-tuotteet ovat gluteenittomia ja laktoosittomia, mikä tekee niistä helposti sovellettavia myös erityisruokavaliota noudattaville asiakkaille.

“Sooci liemet ja kastikepohjat mahdollistavat tehokkaan ruoan valmistamisen ilman, että maku tai laatu kärsii. Esimerkiksi riistaliemi on saanut keittiömestareilta kiitosta intensiivisestä mausta, joka tuo riistaruokien maut esiin parhaalla mahdollisella tavalla.”

Sooci-tuotteilla on myös pitkä säilyvyys, sillä ne valmistetaan UHT-tekniikalla. Se mahdollistaa tuotteiden varastoinnin pidemmän aikaa ja helpottaa näin ammattikeittiöiden varastonhallintaa.

Kivikylän Sooci-tuotteet ovat jo tärkeä osa monen ammattilaiskeittiön päivittäistä arkea. Haanpään mukaan asiakkailta on tullut toiveita myös uusista liemistä ja kastikepohjista, ja kehitteillä onkin uusia makuja.

“Olemme erittäin ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan suomalaisille ammattilaiskeittiöille aidosti laadukkaita ja helppokäyttöisiä tuotteita.”

 

Tuotteet, tarinat, reseptiikkaa:

sooci.fi
kivikylan.fi

 

Teksti on julkaistu Aromi-lehdessä

 

 

 

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan