Sisällöntuotanto Sisältömarkkinointi

Kevään ja kesän tuulahdus – Hellmann´s Magnificent Seven majoneesireseptit tuovat raikkautta keittiöön

Kevät tuo keittiöihin uudet tuulet ja raikkaat maut – ja keittiömestari Mark Kumlinin uudet makumajoneesireseptit tuovat täydellisesti kevätsesonkiin sopivaa raikkautta ja monikäyttöisyyttä. Nappaa talteen reseptit, jotka sopivat niin keväisiin juhliin kuin ravintolakeittiön arjen kiireisiin!

“Halusin luoda reseptejä, jotka ovat nopeita, helppoja ja ennen kaikkea monikäyttöisiä. Keväisin ja kesäisin buffet-pöydissä raikkaat ja värikkäät maut nousevat esiin, ja Hellmann’sin majoneesit toimivat täydellisesti pohjana erilaisille makuyhdistelmille. Esimerkiksi avokado ja curry yhdistyvät upeasti raikkaaksi majoneesiksi, joka toimii niin grillatun lihan kuin vihannestenkin kanssa”, Kumlin kertoo.

Magnificent Seven reseptit ovat täynnä makuja, mutta myös erittäin kustannustehokkaita. Hellmann’sin Vegaanimajoneesi on oiva pohja, sillä se kestää hyvin lämpöä ja säilyttää makunsa pitkään. Reseptiikan monikäyttöisyys mahdollistaa niiden käytön lukuisiin eri annoksiin, ja samalla keittiön työskentelytavat helpottuvat. Majoneesit säilyvät myös pitkään, mikä auttaa minimoimaan ruokahävikkiä ja parantaa keittiön kustannustehokkuutta.

“Keväällä ja kesällä on erityisen tärkeää, että raaka-aineet tuovat esiin makujen keveyden, mutta samalla myös runsauden. Avokadomajoneesi tuo annoksiin pehmeyttä ja raikkautta, kun taas seesamimajoneesi toimii loistavasti esimerkiksi grillatun kalan kanssa”, Kumlin lisää.

Reseptiikka antaa myös mahdollisuuksia luovuuteen keittiössä. “Näillä resepteillä keittiöammattilaiset voivat valmistaa tasalaatuisia annoksia nopeasti ja helposti, ja saada esiin mahtavia makuja”, Kumlin summaa.

 

Mark Kumlin

  • Huippukokki, brand ambassador ja yrittäjä
  • 25 vuoden kokemus ravintola-alalta Suomessa ja Pohjoismaissa
  • Työskennellyt Michelin-ravintoloissa, kuten Edsbacka Krog (Tukholma) ja Bagatelle (Norja)
  • Tunnettu reseptiikastaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan horeca-alalle

 

 

CURRY MAYO VEGAANI/PROFESSIONAL

Currymajoneesi sopii hyvin kalalle, lihalle ja kasviksille.

1 kg Hellmann’s Vegaani majoneesia/Professional majoneesia

50 g Knorr Professional Currypyrettä
30 g Knorr Professional Valkosipulipyrettä
20 g Maille Dijon Originale sinappia

Lisää kaikki ainekset kulhoon ja vatkaa sileäksi käsivispilällä.

Hinta 5,26€/kg*

 

AVOKADO MAYO VEGAANI/PROFESSIONAL

Loistava majoneesi kalalle ja äyriäisille.

 

1 kg Hellmann´s Vegaani majoneesia/Professional majoneesia
200 g avokadoa
10 g Maille Valkoviinietikkaa
20 g Maille Dijon Originale sinappia

Sekoita majoneesi ja avokado sauvasekoittimella. Lisää muut ainekset ja jatka sekoittamista, kunnes majoneesi on sileä.

Hinta 5,40€/kg*

 

SWEET CHILI MAYO VEGAANI/PROFESSIONAL

Sweet chili -majoneesi on sopivan tulinen ja hapokas. Mainio kombo grillatuille ruoille!

1 kg Hellmann´s Vegaani majoneesia/Professional majoneesia
100 g Knorr Sunshine Chiliä
30 g Knorr Professional inkivääripyrettä

Lisää kaikki ainekset kulhoon ja vatkaa sileäksi käsivispilällä.

Hinta 4,95€/kg*

 

SESAM MAYO VEGAANI/PROFESSIONAL

Seesamimajoneesi sopii hyvin grillatulle lihalle tai kalalle.

1 kg Hellmann´s Vegaani majoneesia/Professional majoneesia
50 g Knorr Professional inkivääripyrettä
50 g Hellmann´s Seesami-soijavinegrettiä
70 g Maille Dijon Originale sinappia

Sekoita kaikki ainekset kulhossa, halutessasi voit lisätä paahdettuja seesaminsiemeniä joukkoon.

Hinta 5,64€/kg*

*laskettu joulukuun 2024 tukkuhinnoilla

 

Hellman’s tuotetietoa, inspiraatiota ja ratkaisuja osoitteessa

unileverfoodsolutions.fi

 

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan