Sisällöntuotanto

Gallant tarjoaa vahvat HR-asiantuntijapalvelut yrityksille digiteknologian tukemana

Gallant on luotettu neuvonantaja yritysten muutos- ja murrostilanteissa. Palvelupaletti kattaa myös kokonaisvaltaisen HR-palvelun ja näitä tukevan teknologian. Mikä on sinun yrityksesi tarve: HR-asiantuntija määräajaksi, prosessien määrittely tai niiden sujuva hallinnointi saman ohjelmiston sisällä?

Neuvonantopalvelut ovat Gallantin syväosaamista. – Tarjoamme talouden, henkilöstöhallinnon, verotuksen ja liikejuridiikan palveluja saumattomana kokonaisuutena sujuvoittamaan yritysten arkea sekä apuna muutostilanteisiin, joita ovat tyypillisesti sukupolvenvaihdokset, yritysostot ja sulautumiset. Missiomme on olla luotetuin neuvonantaja, jonka puoleen on helppo kääntyä tilanteessa kuin tilanteessa. Palvelumme on suunnattu kaikenkokoisille yrityksille, mutta haluamme, että eritoten pienet ja keskisuuret yritykset kokisivat meidät helposti lähestyttäväksi kumppaniksi, COO Saara Somersalmi valottaa.

Lähtökohtana aina asiakkaan tarve

Gallantissa onkin havahduttu siihen, että erityisesti pk-sektorin yrityksillä on kasvava tarve HR-toimintojen asiantuntemukselle. – Yrityksessä ei kenties ole omaa HR-asiantuntijaa tai saattaa olla palkanlaskija, mutta muut henkilöstöhallinnon tehtävät on hajautettu eri henkilöiden tonteille, jolloin kokonaiskoordinaatio puuttuu. Voi myös olla, ettei HR-osaaminen riitä kaikkien tilanteiden hanskaamiseen taikka omalle HR-osaajalle  kaivataan sijaista. Kaikkiin näihin tarpeisiin löytyy ratkaisu Gallant People Servicen HR-palvelusta.

Somersalmi painottaa, että lähtökohtana on aina yrityksen tarve. – Sovimme yhdessä palvelusisällön, jota voidaan tarvittaessa muuttaa matkan varrella. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus, joten yritys saa meiltä aina käyttöönsä parhaat käytännöt ja tuoreet näkemykset.

Sisäistäisitkö HR-resurssin?

Gallantilla onkin tuore tulokulma henkilöstöhallinnon resurssointiin. – Puhumme ulkoistamisen sijaan sisäistämisestä. Se tarkoittaa, että yritys saa talon sisälle Gallantin HR-asiantuntijan sovituksi ajaksi. Näin yrityksen ei siis ole pakko palkata omaa HR-päällikköä, asiantuntijaa tai palkanlaskijaa, vaan palvelutuotannosta sovitaan meidän kanssamme. Ajanjakso ja palvelusisältö sovitaan aina yrityskohtaisesti, ja Gallantin asiantuntija voi istua joko fyysisesti yrityksen tiloissa, työskennellä etänä tai näiden yhdistelmänä. Saamamme palautteen mukaan sisäistetty palvelu on erittäin kustannustehokas ja joustava tapa resurssoida HR-toiminnot.

Työntekijän koko elinkaari haltuun Gallant Xperience -ohjelmistolla

Somersalmi mainitsee, että Gallant panostaa parhaillaan vahvasti omaan digiteknologiaan. – Gallant Xperience on digitaalinen ohjelmisto, jonka tuomme markkinoille. Se tarkoittaa, että tarjoamme asiakkaillemme henkilöstöhallinnon prosessien hallintaan digitaaliset palvelut, jotka lisäävät arjen sujuvuutta, läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta. Ero on suuri nykyiseen, sillä meidän avullamme yritys voi hoitaa jouhevasti kaikki henkilöstöhallinnon eri osa-alueet, joihin tänä päivänä tarvitaan eri palveluntarjoajien ohjelmistoja. Tuomme siis työntekijän elinkaaren hallinnointiin tarvittavat prosessit käyttäjäystävällisesti Gallant Xperience-sateenvarjon alle, Somersalmi summaa.

 

 

 

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan