Referenssitarinat

ALD referenssitarina: Yhden luukun palvelumalli pitää kustannukset kurissa

Avarn Security tuottaa turvallisuusratkaisuja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille koko valtakunnan kattavasti 15 toimipisteen kautta. Yhtiössä työskentelee noin 3500 ammattilaista, jotka tuottavat turvallisuusteknologian, hälytyskeskusten ja turvallisuuden palveluita. Avarn Securityn liiketoiminnan luonteen vuoksi ajoneuvot ovat keskeisessä roolissa yhtiön palvelutuotannossa.

– Meillä on tällä hetkellä käytössä reilut 200 leasing-autoa, joista suurin osa on tuotantoajoneuvoja, Avarn Securityn hankintapäällikkö Cia Karoliussen kertoo. Pääosa Avarn Securityn autokannasta on asentajien ja vartijoiden käytössä, jotka huoltavat asiakkaiden laitteita ja huolehtivat tilojen turvallisuudesta.
– Lisäksi autokannassamme on 30 työsuhdeautoa.

Ulkoistus ainut järkevä vaihtoehto

Karoliussenin mukaan yhtiön leasingsopimuskanta on vaihteleva. – Meillä käytetään autoja ympäri Suomen hyvin erilaisissa työtehtävissä. Se tarkoittaa, että sopimuksellisesti jollakin ajoneuvolla voi ajaa vuodessa 15 000 kilometriä, toisella 150 000 kilometriä. Tällaisen sopimusmassan hallinnointi kaikkine muutoksineen talon sisällä olisi sula mahdottomuus, ja siksi olemmekin ulkoistaneet leasingautopalvelun ja hallinnoinnin ALD Automotivelle. Omaa päivittäistä työtäni helpottaa myös se, että voin ohjata käytännön kysymykset yhteyshenkilöllemme. Toki palvelu saattaa helposti henkilöityä, mutta on tärkeää, että meillä on nimetty henkilö, joka tuntee tarpeemme ja jolta henkilöstömme saa asiantuntevia neuvoja. Lue tarina loppuun ALD Automotiven verkossa!

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan