Lehdistötiedotteet

ALD tukee autokannan sähköistymistä joustavalla ALD Switch-palvelulla

ALD Automotive tuo markkinoille ALD Switch –palvelun, joka madaltaa työsuhdeautoilijan kynnystä siirtyä sähköautoiluun.  Täyssähköauto ei ole vielä kaikissa tilanteissa ihanteellisin matkakumppani, joten täyssähköautolla ajava työsuhdeautoilija voi ALD Switch-palvelun kautta ottaa väliaikaisesti käyttöön polttomoottorilla varustetun sijaisauton. Sijaisauto on ympäristöystävällinen valinta, sillä ALD kompensoi vuokrauksen hiilidioksidipäästöt istuttamalla puun jokaista vuokraviikkoa vastaan.

ALD Switch-palvelu luo ALD:n täyssähköautolla ajaville yritysautoilijoille mahdollisuuden vuokrata väliaikaisiin arjen tarpeisiin polttomoottorilla varustetun sijaisauton kiinteällä viikkohinnalla. – Sähköautoilija voi vuokrata sähköauton rinnalle pidemmille ajomatkoille, lomien ajaksi tai vaikkapa veneen vetämiseen polttomoottoriauton ALD:n odotus- ja sijaisautokannasta. ALD Switch-palvelu lisää joustoa sähköautoilijan elämään, sillä sähköauto ei ole vielä kaikissa tilanteissa ihanteellisin matkakumppani, ALD:n sähköautoilun asiantuntija Teemu Pitkänen selventää.

ALD Switch -palvelu on tarjolla ALD:n asiakasyritysten sähköautoilijoille. ALD Switch -autosta tehdään erillinen vuokrasopimus ja palvelua voi käyttää jopa neljä viikkoa vuodessa ilman kilometrirajoituksia. – Minimivuokra-aika on viikko, josta vuokraaja maksaa kiinteän viikkohinnan sekä polttoaineet ajankohdasta, auton tyypistä tai kokoluokasta riippumatta. Palvelun käytöstä autoilija maksaa luontoisedun verotusarvoa käytettyjen päivien osalta. ALD Switch-palvelu on toistaiseksi saatavilla pääkaupunkiseudulla, Pitkänen kertoo.

Päästöt kompensoidaan

Sijaisauton vuokra sisältää automaattisesti myös päästökompensaation. – Teemme yhteistyötä Reforest Finlandin kanssa, joka istuttaa yhden puun vuokrattua viikkoa vastaan Karkkilan kunnan alueelle. Näin jokainen yritysautoilija, joka vuokraa sijaisauton ALD Switch-palvelun kautta, tekee samalla ympäristöteon. Puiden istuttamisen tilannetta ja kotimaisten hiilinielujen kasvua voi seurata verkossa osoitteessa reforest.fi.

ALD edistää autokannan sähköistymistä kokonaisuutena

ALD Switch-palvelu on osa kokonaispalvelupalettia, jolla yhtiö tukee autokannan sähköistymistä. – ALD Switch-palvelu kuuluu ALD Electric-palvelukokonaisuuteen, jonka alla olemme jo mahdollistaneet julkisen sähkölatausverkon käytön ja kotilatauslaitteiden liittämisen osaksi leasingsopimuksia. Sähköistyvä liikenne edellyttää yritysten tukea ja moderneja palvelumalleja parhaan hyödyn saavuttamiseksi.

Lisätietoa:

ALD Automotive Teemu Pitkänen, sähköistyvän liikenteen asiantuntija, teemu.pitkanen@aldautomotive.com, 010 404 2562

ALD Automotive tarjoaa autokannan hallintaratkaisuja ja pitkäaikaisia leasingratkaisuja yrityksille yli 40 maassa. Kansainväliset ja paikalliset tiimimme tekevät jatkuvaa yhteistyötä luodakseen asiakkaiden tarpeita vastaavia räätälöityjä ratkaisuja. ALD Automotiven strategian keskiössä on asiakastyytyväisyys, ja yritys on luonut autokannan hallinnasta vastaaville henkilöille ja kuljettajille innovatiivisia työkaluja ja palveluja, jotka helpottavat jokapäiväisiä toimintoja ja vastaavat tuleviin haasteisiin. www.aldautomotive.com

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan