Sisällöntuotanto

Business Park Plaza – Hyvän mielen työympäristö

Business Park Plaza, moderni ja pääkonttoritason toimistokeskus Vantaalla, tarjoaa erinomaisen työympäristön kaikenkokoisille yrityksille.

Sijainti kehä kolmosen varrella, lentokentän ja kauppakeskus Jumbon välissä, takaa hyvät liikenneyhteydet mistä tahansa ilmansuunnasta. “Parasta on, että tänne kuljetaan aina liikenneruuhkia vastaan,” toteaa Mari Lempiäinen, Business Park Manager.

Plazassa on monipuoliset palvelut, jotka on räätälöity vuokralaisten tarpeiden mukaan. “Olemme testanneet erilaisia palveluja ja käyttöön ovat jääneet ne, joille on todellista tarvetta,” kertoo Lempiäinen. Shuttle Bus -palvelu kuljettaa vuokralaiset aamulla ja iltapäivällä ilmaiseksi Aviapoliksen juna-asemalta Business Parkiin ja työpäivän aikana liikkumiseen voi ottaa käyttöön ilmaisen Jopon. Modernit neuvottelutilat tarjoavat laadukkaan äänen ja kuvansiirron, ja edustustason saunatila kattoterassilla on suosittu vaihtoehto yritystapahtumiin. ”Vuokraamme neuvottelutiloja ja saunatilaa myös ulkopuolisille yrityksille.”

Business Park Plazan kaksi ravintolaa, joita operoi Kanresta, tuovat lisäarvoa vuokralaisille. “Kanrestan omistajana toimii Kansanterveyslaitos, ja heidän voittonsa ohjataan mm. Vanhustyön Keskusliitolle, Sydänliitolle, Mieli ry:lle ja Lastentautien tutkimussäätiölle”, Lempiäinen mainitsee. Tämä sopii hyvin Plazan arvoihin, joissa ympäristön, sosiaalisen ja taloudellisen vastuun huomioiminen on keskeistä ja leikkaa läpi kaikki toiminnot.

Plazassa viihtyvät niin yritykset kuin työntekijätkin. “Meillä on kodikas ja välittävä tunnelma. Se heijastuu selkeästi vuokralaisten ja palveluntarjoajien tyytyväisyyteen, sillä meillä on useita todella pitkiä vuokralaisia tiloissamme.”

Business Park Plaza on siis enemmän kuin pelkkä toimisto – se on yhteisö, jossa yritykset voivat menestyä ja työntekijät viihtyvät. Modernit tilat, kattavat palvelut ja vahva yhteisöllisyys tekevät Plazasta erinomaisen valinnan yrityksille, jotka arvostavat laadukasta ja huolehtivaa työympäristöä.

Ota yhteyttä ja tule kokemaan Business Park Plazan ainutlaatuinen tunnelma itse!

Business Park Plaza
Äyritie 16-24, 01510 Vantaa
www. plazabusinesspark.fi
mari.lempiainen@retta.fi
040 359 4346

 

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan