Sisällöntuotanto

Stop täydellisen hetken odottelulle: 5 syytä toteuttaa uraunelmat juuri nyt

Oletko jättänyt opiskelupäätöksen tekemättä, koska aika ei tuntunut oikealta? Oikea aika on nyt – ainakin seuraavista syistä.

  1. Ei tarvetta jossitella keinutuolissa

Jos jäät odottamaan täydellistä hetkeä kouluttautua unelmiesi ammattiin, sitä ei ehkä tulekaan. Rohkeasti asioihin tarttumalla asiat järjestyvät ja voit löytää jotain vielä parempaa kuin osasit odottaa. Harmillista sen sijaan on, jos unelmat jäävät toteuttamatta ja kadut myöhemmin.

  1. Parannat työmahdollisuuksiasi

Osaamisen kasvattaminen avaa lisää ovia työelämässä. Uuden ammatin myötä eteesi avautuu kokonainen ala mahdollisuuksia, ja osaamista täydentämällä saat paremmat edellytykset uralla etenemiseen. Samalla kasvaa myös itseluottamuksesi: voit olla ylpeä osaamisestasi.

  1. Opiskeleminen antaa aina

Vaikket opiskelun kautta päätyisikään uusiin tehtäviin, uuden oppiminen on aina rikastava kokemus. Kun kehität osaamista, kehität itseäsi, ja jo se itsessään on arvokasta. Opiskelu voi olla kaivattua vaihtelua elämään, inspiroivaa ajatusten tuulettamista ja rutiinien rikkomista.

  1. Luot kontakteja

Opiskelu on erinomainen tapa tavata uusia ihmisiä ja laajentaa verkostoa. Ryhmässä tutustut muihin opiskelijoihin, ja opintojen ohessa voit luoda hyödyllisiä työelämän yhteyksiä, jotka voivat johtaa työpaikan saamiseen.

  1. Opiskelu on joustavaa

Jokaisen opiskelijan elämäntilanne on erilainen, ja siksi Careeriassa opiskelu muotoutuu yksilöllisesti. Aiemmat koulutuksesi ja kokemuksesi huomioidaan opintojen sisällöissä, opintoja voit suorittaa etänä ja opiskelutahtiin voit itse vaikuttaa.

C niin kuin Careeria – oikea vaihtoehto osaamisen päivittämiseen

Careeria on monialainen ammatillinen oppilaitos, jolla on toimipisteet Vantaalla Tikkurilassa sekä Helsingissä, Keravalla ja Porvoossa. Koulutusaloja on noin 20 ja tutkintovalikoimaan kuuluu noin 80 eri alojen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa.

 

Tutustu opiskelumahdollisuuksiin: careeria.fi

 

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan