Sisällöntuotanto

Laadukkaiden voimailuvälineiden kauppa käy nyt kuumana

Sportkraft.net verkkokauppa on löytänyt lyhyessä ajassa voimailun ammattilaiset ja kuntoilijat. Verkkokaupan valikoiman ytimessä ovat laadukkaat, ammattilaisten suunnittelemat välineet. Maailman huipulla urheilevan voimailukaksikon luotsaama verkkokauppa kasvaa kohinalla – asiakkaiden yksilölliset tarpeet edellä.

Kalle Räsäsen ja Marianne Kososen voimailuun- ja kuntoiluvälineisiin erikoistunut verkkokauppa Sportkraft.net on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti – eikä ihme. Maailman huipulla urheilevan kaksikon taustalta löytyy järeä määrä asiantuntemusta, joka näkyy itse suunniteltujen välineiden ja laitteiden laadussa. -Teemme tätä suurella sydämellä. Uskomme siihen, että keskustelemalla löydämme asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa sopivat välineet ja usein kaupan päälle saa vielä treenivinkitkin, Räsänen kertoo.

Kaksikolla on monta rautaa tulessa ja tämäkin haastattelu tehdään Räsäsen istuessa auton ratissa. – Niin hullulta kuin se kuulostaakin, perustimme verkkokaupan 2020 alussa ja olemme rakentaneet sitä keskellä koronapandemiaa. Toisaalta pandemia on myös avittanut kasvua, sillä ihmiset ovat ”kotoillessaan” panostaneet toden teolla kotikuntoilulaitteisiin. Kiireinen elämänrytmikin saa monen nipistämään aikaa ja rakentamaan kotiin toimivan ympäristön laadukkaine voimailu- ja kuntoilulaitteineen. Siihen meiltä löytyy parhaat mahdolliset välineet. Alkuun lähdimme liikkeelle pelkillä nostovarusteilla, mutta kysynnän kasvaessa valikoimastamme löytyvät nyt kaiken kattavasti treenivälineet voimailuun ja kevyempään treeniin, kokonaisia salikonsepteja myöten. Kasvuvauhti on kova.

Itse suunniteltu on paras

Sportkraftin tuotteiden punainen lanka löytyy omasta suunnittelusta. – Olemme Mariannen kanssa molemmat huippu-urheilijoita, joten tiedämme, mikä toimii ja mikä ei. Meillä on myös laaja kansainvälinen verkosto, joten oli helppo seuloa mukaan parhaimmat laite- ja välinevalmistajat. Suurin osa valikoimastamme syntyykin asiantuntemuksemme ja asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tuotevalikoima laajentuessa tulemme pitämään tiukasti kiinni tuotteiden laadusta, erottuvista ominaisuuksista ja yksilöllisestä suunnittelusta.

Ykkösenä erinomainen asiakaspalvelu

Erinomainen asiakaspalvelu on kaksikolle kunnia-asia. – Emme halua olla pelkkiä tuotemyyjiä. Se tarkoittaa, että meiltä löytyy aina aikaa keskustella asiakkaan kanssa treenitoiveista, tavoitteista ja lähtötilanteesta. Näin löydämme juuri hänen tarpeiisiin parhaiten sopivat treenivälineet. On päivänselvää, että kilpaileva ammattilainen tarvitsee eri välineet kuin kotona pari kertaa viikossa harjoitteleva.

Valikoimaa kehitetään jatkuvasti ja Sportkraft.net verkkokaupan valikoima laajeneekin syksyn mittaan mielenkiintoisilla uutuuksilla, joista Räsänen mainitsee uudet levypainomallit, käsipainot sekä voimatelineet.

Räsänen kertoo panostavansa myös tuotekuvauksiin verkossa. – Pyrin kirjoittamaan tuotekuvaukset mahdollisimman kattavasti eli kertomaan mihin tuotetta käytetään ja millaiselle kuntoilijalle se on paras vaihtoehto. Sekin on hyvää asiakaspalvelua.

Kotipesä Suomessa, visiona maailma

Räsäsen puheessa kuuluu rohkeus – mutta ei hullun rohkeus. – Visionamme on laajentua kansainvälisille markkinoille, mutta ensin meidän on saavutettava hyvä ja pysyvä asema Suomessa. Aivan kuten ammattiurheilussakin, tavoitteita on oltava, mutta niitä kohti on edettävä suunnitellusti – ei häsläten.

Kansainvälistyminen on kuitenkin jo käynnistetty Yhdysvalloissa, jonne on hiljattain perustettu yritys ja Sportkraft-verkkokauppa. – Katsomme miten homma siellä käynnistyy ja suunnittelemme sen jälkeen seuraavat askelmerkit. Suomi tulee pysymään kotipesänä, josta käsin liiketoimintaa pyöritämme. Olemmehan kotimainen, ketjuriippumaton yritys. Se tuo mukanaan elastisuutta ja yksilöllisyyttä, joka heijastuu asiakkaan parhaaksi.

Wanted! kotimainen metallialan ammattilainen

Kotimaisuuden halutaan näkyvän myös tuotevalikoimassa. – Teetämme tuotteet mahdollisuuksien mukaan suomalaisilla valmistajilla, joten esimerkiksi kilpailutelineet valmistetaan Suomessa. Kasvavan kysynnän vuoksi meillä onkin tarve laajentaa metallialan toimittajaverkostoamme Suomessa. Yhteyttä kannattaa siis ottaa, mikäli joku yritys on kiinnostunut käynnistämään yhteistyötä, Räsänen heittää.

 

 

 

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan