Sisällöntuotanto

Moccamasterin kahvinkeitin ei ole kertakäyttökamaa

Keittiön pienkoneiden lyhyt käyttöikä harmittaa. Moccamaster kahvinkeittimet on luotu kestämään, niiden osat ovat vaihdettavissa ja keittimellä on huikea 10 vuoden takuu.

Kahvinkeitin on olennainen osa suomalaista keittiötä: se napsautetaan yleensä päälle monta kertaa päivässä. Moni kuitenkin harmittelee keitinten lyhyttä käyttöikää. – Moccamaster on aina kulkenut kertakäyttökulutuksessa vastavirtaan. Moccamaster-kahvinkeitinten luoja Gerard C. Smit halusi kehittää nimenomaan kestävän kahvinkeittimen, joka valmistaa aromikasta ja laadukasta kahvia, Moccamasterin Suomen maajohtaja Tiina Airolakertoo.

KAIKKI OSAT VOI VAIHTAA

On monta syytä miksi Moccamaster ei ole kertakäyttökamaa. Ensinnäkin sen osat voi päivittää uusiin veden ulostuloputkesta suodatinsuppiloihin saakka keittimen iästä riippumatta. Vanhat osatkaan eivät ole ympäristörasite, sillä Moccamasterin materiaalit ovat kierrätettäviä: keittovastus on kuparia, veden nousuputki lasia, juoksuputki ruostumatonta terästä, runko alumiinia ja muovit elintarvikemuoviseosta.

ENERGIATEHOKAS VALINTA

Entäpä energiatehokkuus? Airola kertoo, että Moccamasterin kahvinkeittimessä on tavanomaisesta poiketen erillinen keitto- ja lämpölevyvastus. – Se tarkoittaa, että keittovastus on päällä vain veden kuumennuksen ajan, jonka jälkeen päälle jää pelkkä lämpövastus. Näin keitin kuluttaa vähemmän energiaa.

Mitä muuta? Lue Mia HeiskasenMoccamasterille tuottama juttu loppuun tästä

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan