Sisällöntuotanto

Orbis Systems tarjoaa näköalapaikan 5G-maailmaan

5G-aikakausi avaa kasvumahdollisuuksia yrityksille yli toimialarajojen, mutta tarkoittaa samalla uudenlaisia tarpeita tuotteiden testaamiseen. Orbis Systems on johtava testaustoimija maailmassa, jonka toiminta kasvaa kohisten. Se puolestaan avaa huikeat näkymät uusille tekijöille 5G-teknologian parissa.

Orbis Systemsin testausratkaisuja on käytetty telekommunikaatio- ja elektroniikkateollisuudessa jo yli 20 vuoden ajan.

– Yhtiömme on globaalisti johtava testausjärjestelmien toimittaja tietoliikenteen valmistusteollisuudelle. Tukiasemien ja laitetoimittajien strategisena testauskumppanina toimintamme ulottuu nykyään Euroopasta Aasiaan ja Tyynenmeren alueelta Yhdysvaltoihin. Meillä on toimipisteet Suomen lisäksi Kiinassa, Intiassa ja Yhdysvalloissa, liiketoiminnan kehitysjohtaja Tuukka Jousmäki kertoo.

Orbis Systems valmistautuukin nyt 5G:n siivittämänä vahvaan kasvuun.

– Kasvunäkymät perustuvat olemassa olevien asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin, uusien asiakkaiden vahvaan kiinnostukseen palveluitamme kohtaan sekä ennen kaikkea huipputeknologiaan ja -osaamiseen, jota meiltä löytyy 5G-ratkaisujen testaamiseen ja laadunvarmistamiseen.

5G luo uudenlaisia tuotetestaustarpeita

5G-teknologia tuo mukanaan ison murroksen telekommunikaatioteknologiaan, sillä käytännössä mikä tahansa esine tai asia voidaan sen myötä kytkeä esineiden internetiin. Se luo uusia kasvun mahdollisuuksia eri toimialoilla toimiville yrityksille, mutta myös uudenlaisia tuotteiden testaamistarpeita.

Jousmäen mukaan 5G-aikakaudella tuotteisiin ei enää välttämättä löydy fyysistä liityntäpintaa, jolloin on siirryttävä OTA eli Over The Air – testaukseen.

– Siihen meiltä löytyy huippuluokan ratkaisuja: OTA-kammioita ja muita kokonaisratkaisuja.

Työtä tarjolla huipputekijöille

Kasvuun tarvitaan myös uusia osaajia. – Tarvitsemme joukkoihimme mekaniikka-, sähkö- ja elektroniikka- ja SW-suunnittelijoita sekä RF-osaajia. Pyrimme palkkaamaan alan huippuja, mutta tarjolla on myös mielenkiintoisia kasvupolkuja uransa alussa oleville, nälkäisille osaajille. Tarjoamme mielenkiintoista työtä sekä globaalin näköalapaikan kansainvälisessä työyhteisössä huipputeknologian ja vakuuttavan asiakasportfolion parissa.

Teksti: Mia Heiskanen

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan