Haamukirjoitus Sisällöntuotanto

Sisällöntuotantoa ALD Automotivelle

VAIHTOEHTOISTEN KÄYTTÖVOIMIEN SUOSION NOUSU NÄKYY SELKEÄSTI YRITYSAUTOILUSSA

Täyssähköautojen määrä ALD Automotiven yritysleasingautojen tilauskannassa on jopa kuusinkertaistunut vuoden takaisesta. Kasvu on ollut räjähtävä, vaikka lukumäärät ovatkin yhä pieniä. Viime vuonna tapahtui myös läpimurto ladattavien hybridien määrissä. Kasvupyrähdykset johtuvat yleisestä vaihtoehtoisten käyttövoimien suosiosta, mutta ison osan suosiosta yritysautoilijoiden keskuudessa selittää myös vuoden alussa voimaan astunut täyssähköauton verotusarvon alennus.

Vaihtoehtoisten käyttövoimien suosio näkyy yhä vahvemmin myös leasingautoilussa, missä polttoainekulutus ja CO2-arvot ohjaavat yritysten leasingautohankintapäätöksiä. Ympäristöarvojen ohjaamaa hankintaa ei voikaan enää tarkastella pelkkänä trendinä, vaan pikemminkin osana vastuullisen yrityksen strategiaa.

Täyssähköautojen suosio työsuhdeautoina hurjassa kasvussa

Tyypillisesti työsuhdeautoissa on kaikkiin Suomessa rekisteröitäviin autoihin nähden alhaisempi CO2-arvo, mutta nyt uuden täyssähköautotuen myötä ero työsuhdeautoilijoiden eduksi tulee kasvamaan entisestään. Täyssähköautojen määrä ALD Automotiven tilauskannassa on vuodessa jopa kuusinkertaistunut. Kasvu on ollut räjähtävää, vaikka lukumäärät ovatkin yhä pieniä. Täyssähköautoja on yritysasiakkaiden joukossa tällä hetkellä vain noin 8 % koko tilauskannasta, mutta kun vertaamme vuoden 2021 alun kappalemääriä vuoden 2019 joulukuun tilauskantaan, on muutos ollut vuoden aikana peräti 550 prosenttia. Lue juttu loppuun ALD Automotiven verkkosivuilta

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan