Sisällöntuotanto

Tapahtumat onnistuvat Seinäjoella

Seinäjoki on kaupunki, joka elää tapahtumille. Asenteena on, että kaikki onnistuu ”pohojalaaseen tapaan” helposti eikä mikään ole mahdotonta. Se antaa huikeat eväät tapahtumille.

Seinäjoki Congress Oy:n myyntipäällikkö Benjami Hautala on tapahtumajärjestäjille avainhenkilö. – Tehtäväni on auttaa tapahtumajärjestäjiä löytämään Seinäjoki tapahtumakaupunkina ja juuri heidän tapahtumaansa sopivat paikalliset kumppanit, hän kertoo. Käytännössä kuvio menee niin, että jos suunnitelmissa on järjestää tapahtuma Seinäjoella, tarvitsee vain nostaa luuri tai lähettää sähköposti Hautalalle ja kertoa tarpeet. Sen jälkeen hän kartoittaa sopivat tahot ja koostaa näistä tarjouksen asiakkaalle. – Se säästää huimasti tapahtumajärjestäjän aikaa ja mikä parasta, palvelu on täysin maksuton, Hautala kertoo.

Laadukasta palvelua kaikenkokoisiin tapahtumiin

Seinäjoki Congressin avaimet käteen -palvelu on Hautalan mukaan käytettävissä kaikenkokoisiin ja -tyyppisiin tapahtumiin. – Olipa tapahtuma millainen tahansa, kehotan ottamaan minuun yhteyttä matalalla kynnyksellä. Kartoitan asiakkaalle maksuttomasti ja puolueettomasti, miten Seinäjoella tapahtuman järjestäminen onnistuu niin tilojen, majoituksen, ruokailun, oheispalvelujen ja kuljetusten puolesta. Meillä on hyvä paikallistuntemus, joten tiedämme mitkä paikat ja toimijat soveltuvat parhaiten asiakkaan tarpeeseen.

Kun asiakas löytää tarjouksen perusteella sopivan kokonaisuuden tai palveluntarjoajan, Hautala yhyttää heidät yhteen. Sen jälkeen pallo siirtyy heille. – Seinäjoki Congress tekee tarvittavan esityön ja auttaa näin asiakkaan eteenpäin. Kartoitus on aikaa vievää työtä, joten meidän yhden luukun periaate on hyvä lisäarvo kenelle tahansa arjen kiireen keskellä. Seisomme myös kaikkien suosittelemiemme toimijoiden takana, joten asiakas voi luottaa valitsemansa palvelun laatuun, Hautala vakuuttaa.

Yllättävän lähellä

Seinäjoki on profiloitunut vahvaksi tapahtumakaupungiksi, sillä suurtapahtumat kuten Provinssi, Tangomarkkinat ja Vauhtiajot sekä Solar Sound houkuttelevat vuosi toisensa jälkeen kymmenet tuhannet ihmiset viihtymään kaupungissa. Jotain kaupungin mentaliteetista kertoo myös entisen kaupunginjohtajan Jorma Rasinmäen legendaarinen lausahdus ”Ei sellaista tapahtumaa, etteikö katuja suljettaisi”. Hautalan mukaan asenne on kaupungissa positiivinen ja ”pohojalaasen hullu”. Se takaa, että kaikki onnistuu, eikä mikään ole mahdotonta.

Hautala muistuttaa, että Seinäjoella on esimerkiksi Suomen modernein ja komein jalkapallostadion, joka rakennettiin lähtökohtaisesti niin, että se taipuu monenlaisiin tapahtumiin. – Se kertoo paljon Seinäjoen tavoitteesta olla tapahtumajärjestäjien ykköskaupunki.

Pienen suuren kaupungin vahvuuksiin lukeutuvat myös keskeinen sijainti ja lyhyet välimatkat. – Seinäjoelle on helppo tulla ja täällä on sujuva liikkua paikasta toiseen. Muutaman tunnin junamatkan päässä ovat niin pääkaupunkiseutu, Oulu, Tampere ja Jyväskylä, eikä kaupungin sisällä kulu aikaa liikenneruuhkissa. Tiloja ja ravintolatarjontaa löytyy kattavasti kaikenkokoisiin tapahtumiin.

www.seinajokicongress.fi
www.visitseinajoki.fi

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan