Sisällöntuotanto

Toshiba blogi: Näin varmistat sujuvan etätyöpäivän

Commia on auttaa Toshiban asiantuntijoita blogisisältöjen tuotannossa. Juuri julkaistu blogi antaa vinkkejä ja tärppejä sujuvampaan etätyöskentelyyn.

Digitaalisen ajan työkulttuuri on muokannut työelämää jo pitkään etätyön tekemisen suuntaan ja yhä useampi tietotyöläinen on tottunut tekemään töitä kotitoimistolla taikka muualla toimiston ulkopuolella. Juuri nyt elämme tilanteessa, jossa etätyötä tekevät kaikki, joille se suinkin on mahdollista. Etätyöpäivä kannattaakin suunnitella hyvin, jotta työ sujuu. Ovathan etätyötä tukevat työvälineesi kunnossa?

Jopa kolmasosa suomalaisista on tehnyt etätöitä, mutta siitäkin huolimatta etätyöpäivän rytmittäminen voi olla monelle iso haaste. Etenkin etätyöhön tottumattomalle vallitseva tilanne on uusi ja vaatii totuttujen työrutiinien uudelleen muotoilua. Moni myös kokee, että kotona on jopa enemmän häiriötekijöitä kuin toimistolla. Etätyöpäivät kannattaakin suunnitella hyvin, jotta vältyt ylimääräiseltä kuormitukselta. Olethan myös varmistanut, että sinulla on kotona käytettävissäsi kaikki työn kannalta olennaiset työkalut, tiedot ja dokumentit?

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tärppilista sujuvamman etätyöpäivän suunnitteluun!

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan