Sisällöntuotanto

Why not Vantaa: Heurekasta lähdet fiksumpana kotiin

Tiedekeskus Heureka Vantaan Tikkurilassa on monipuolinen elämyskeskus, joka tarjoaa oivaltamisen iloa näyttelyissä, planetaarioelokuvissa ja tiedeohjelmissa kaikenikäisille vierailijoille. Suomen parhaaksi vapaa-ajankeskukseksi Taloustutkimuksen Vapaa-ajankeskusten imagot 2019 -tutkimuksessa yltäneessä Heurekassa vieraili vuonna 2019 yli 400 000 kävijää. Heurekaan on helppo tulla – lähijuna tuo matkailijan Tikkurilaan lentoasemalta kymmenessä minuutissa ja Helsingin päärautatieasemalta vartissa.

Heureka on täynnä hauskaa tekemistä koko perheelle. Vierailupäivän aikana voi tutustua jopa kahdeksaan eri näyttelyyn, joissa saa itse tehdä ja kokeilla – ja samalla oppia jännittäviä asioita tieteestä! Aivot narikasta! -näyttelyssä tehdään yhdessä hyvää aivoille pelaten, soittaen, tanssien ja aivopähkinöitä ratkoen. Heureka-klassikot esittelee fysiikan ilmiöitä ja hämmästyttäviä illuusioita. Voit vierailla myös vaikkapa päänäyttelyalueen Kiertotehtaalla, Sähkölässä ja Älykkäässä kaupungissa. Näyttelyiden lisäksi Heurekassa pääsee ratkaisemaan haasteita Ideaverstaalla, seuraamaan rottakoripallopelejä ja uppoutumaan planetaarioelokuviin.

Heurekan uusi SuperPUU-näyttely esittelee 10.4. alkaen puun supervoimat: sen monet hienot ominaisuudet ja käyttömahdollisuudet. Puu on hiilinielu – materiaali kestävien yhteiskuntien rakentamiseen, mutta oletko ajatellut miten puurakennus kestää maanjäristyksen tai tulipalon? Näyttelyssä voit muun muassa rakentaa unelmiesi puukaupungin, pelata puulajivaa’alla ja johtaa puuorkesteria. Tule kokemaan, mihin kaikkeen puu taipuu!

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan