Sisällöntuotanto

Aitojen elämysten Kuninkaan Lohet

Haluatko paeta arjen kiireitä ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä upeassa koskimiljöössä? Suuntaa silloin Vantaankosken Vanhalle Viilatehtaalle ja Kuninkaan Kartanolle.

Kuninkaan Lohet ravintoloiden sijainti on hämmentävä. Vain kivenheiton päässä Hämeenlinnantieltä ja kehä kolmoselta löytyy seesteinen koski- ja kartanomiljöö, joka tarjoaa ravintoa kaikille aisteille.
”Haluamme tarjota vieraillemme elämyksiä, jotka näkyvät, tuntuvat ja maistuvat. Kantava ajatuksemme on, että asiakkaat tulevat meille kylään ja meidän tehtävämme on huolehtia heistä hyvin”, toimitusjohtaja Mika Turunen kertoo.

Ympäröivä luonto on jo sinällään elämys, mutta ravintolapäällikkö Miretta Rothberg tähdentää, että elämyksellisyys leikkaa läpi kaiken toiminnan.

”Se on mukana ruuassa, juomassa, palveluissa – ja etenkin henkilökuntamme asenteessa. Olemme tunnettuja lämminhenkisestä palvelusta ja saamme siitä paljon positiivista palautetta.”

Ruoka- ja juomatuotteita viilataan jatkuvasti tuntosarvet koholla vastaamaan asiakkaiden toiveita, tarpeita ja trendejä. Kesäklassikon asemaan noussut kesälounas Vanhan Viilatehtaan terassilla jatkuu läpi kesän elokuun loppuun saakka.
”Vantaankosken historiallinen ympäristö tarjoaa upeat puitteet irtautua työpaikalta tai suunnata pyöräretki meille ja tuoda koko perhe nauttimaan päivän lounas keskellä kesälomaa”, Turunen vinkkaa.

Mieleenpainuvia elämyksiä tarjoaa puolestaan takkaillallinen, jossa ruokalajit valmistetaan Viilatehtaalla avotakan äärellä. Tunnelma on taattu, kun kokin kolmen ruokalajin illallisen valmistusta ja jutustelua pääsee seuraamaan aitiopaikalta. Kesällä tarjolla on myös grillibuffet, jonka grillin antimet valmistetaan kauden parhaista raaka-aineista.

Rothberg kertoo, että juomatuotteeseen ja eritoten alkoholittomiin juomiin on panostettu pieteetillä.

”Yhä useampi haluaa nauttia alkoholittomia juomia ja meillä onkin kiinnostava mocktail-lista, jonka juomat valmistetaan tuoreista raaka-aneista kuten hedelmistä, yrteistä ja vihanneksista. Lähtökohtamme on tarjota mocktaileja, jotka saa halutessaan alkoholitwistillä. Tuoretta ajattelua tämäkin!”

 

Tule kylään!
Kuninkaan Lohet
Kuninkaantie 28
01740 Vantaa

kuninkaanlohet.com

 

 

 

 

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan