Sisällöntuotanto

Tallipäivä Niihamassa

Päivä ratsastustallilla on kiva kesäaktiviteetti kaiken tasoisille ratsastajille ja hevosmaailmasta kiinnostuneille. Niihama Riding on siihen mitä oivallisin kohde, sillä kyseessä on laatutalli, joka sijaitsee vain 6 kilometriä Tampereen keskustasta Lahden suuntaan.

”Meille on hyvät julkiset liikenneyhteydet Tampereelta ja pysäköintipaikkoja löytyy runsaasti”, yrittäjä Laura Nyman kertoo.

Tallille on siis helppo tulla vaikkapa omien piknik-eväiden kanssa seuraamaan ratsastustuntia tai muuten vain fiilistelemään tallielämää.

Niihama Riding hevostallilla järjestetään läpi kesän myös ratsastuskursseja kaiken tasoisille ratsastajille. Nyman nostaa esiin perheen pienimmille järjestettävät ponipäiväkurssit.

”Ponipäiväkurssi on kiva tapa tutustua ratsastusharrastukseen. Pari tuntia kestävän kurssin aikana pääsee hoitamaan poneja, tutustumaan tallielämään ja halutessaan kokeilemaan ratsastusta. Se on matalan kynnyksen kurssi, jonne myös vanhempi voi osallistua lapsen kanssa.”

Nyman kertoo, että ponipäiväkursseja järjestetään pääsääntöisesti maanantaisin läpi kesän. Erityislapsillekin järjestetään oma kurssi 2. – 3.7. ja 9. – 10.7. Sen ryhmäkoko on pienempi.

”Haluamme tarjota näin erityslapsille mahdollisuuden tutustua tallielämään omaan rauhalliseen tahtiin.”

Kaikki ratsastustunnit ja aktiviteetit löytyvät näppärästi hopoti.com ajanvarausjärjestelmästä. ”Sieltä näkee reaaliajassa paikkatilanteen ja pääsee tekemään varaukset.” Yksityis- ja omille ryhmille järjestettäviin tunteihin liittyen Nyman kehottaa olemaan yhteydessä sähköpostitse.

Niihama Riding on Suomessa todellinen hevosmaailman suunnannäyttäjä. ”Meillä on 46 opetusratsua, joista löytyy rauhallisia ja kilttejä ratsuja aloitteleville sekä haastetta tarjoavia yksilöitä kokeneemmille ratsastajille. Ratsastuksenopettajamme ovat kokeneita ja pidettyjä. Kati Keskinen palkittiin esimerkiksi hiljattain vuoden ratsastuksenopettajaksi. Ratsastus on monipuolinen harrastus, joka sopii lähes kaikenikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille, joten tervetuloa tutustumaan!”

Tutustu ja varaa paikkasi
hopoti.com >
Tampereen ratsastuskeskus

www.niihamariding.com
Niihamankatu 18, 33560 Tampere
laura.nyman(a)niihamariding.fi
040 552 4753, ma-pe klo 9-14

 

 

 

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan