Sisällöntuotanto

Eclipse on edistysaskel, joka helpottaa taloyhtiöiden patterinvaihtourakkaa

Eclipse on termostaattiventtiili, joka tarjoaa optimaalisesti tasapainotetun lämmitysjärjestelmän, saa aikaan vakio huonelämpötilan ja säästää energiakustannuksia.

IMI Hydronic Engineering Oy on lanseerannut Suomen markkinoille termostaattiventtiilin, joka on varustettu edistyksellisellä virtaustensäätötekniikalla. – Tällä venttiilillä pattereiden virtaama säädetään suoraan venttiilistä, jolloin se tasapainottuu automaattisesti. Näin saadaan aikaan optimaalisesti tasapainotettu lämmitysjärjestelmä, joka nostaa järjestelmän tehokkuutta ja auttaa taloyhtiötä säästämään energiakustannuksissa. Myös suunnittelu ja asennustyö tehostuu, koska putkiston eri osien painehäviöitä ei tarvitse määritellä niin tarkasti, IMI Hydronic Engineering Oy:n tekninen päällikkö Mikko Lättilä toteaa.

Tervetullut uutuus

Eclipse on tervetullut kehitysaskel myös tekijäpuolelle. – Nykyiset patteriventtiilit tulivat markkinoille jo useampi vuosikymmen sitten, eikä sen jälkeen ole tapahtunut juurikaan tuotekehitystä. Nyt on kyse aivan uudesta tekniikasta. Järjestelmän osittainen käyttöönotto on mahdollista, eivätkä laajennuksetkaan vaikuta nykyisen järjestelmän tasapainotukseen, sillä jokainen venttiili toimii itsenäisesti. Venttiilin sisäosa on myös mahdollista tarkastaa ja vaihtaa käytön aikana ilman että järjestelmää tarvitsee tyhjentää, Uudenmaan Lämpötekniikan työpäällikkö Riku Dahlström kiittelee.

Eclipse on paitsi äänetön, myös markkinoiden pienin automaattinen termostaattiventtiili, joten se sopii kaikenlaisiin peruskorjauskohteisiin. – Erityisen toimiva se on järjestelmissä, joiden mitoitustietoja ei ole olemassa, Lättilä lisää.

Teksti: Commia/Mia Heiskanen
Kuva:   Pixabay

 

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan