Sisällöntuotanto

Kuninkaan Lohet – elämyksiä kosken rannalla

– Luonnonkaunis ympäristö on iso osa identiteettiämme ja se näkyy niin lautasella kuin aktiviteeteissa. Tarjoamme elämyksiä, jotka syntyvät tunnelmallisten juhlatilojen, laadukkaiden ravintolapalvelujen, ohjelman ja ympäröivän luonnon yhdistelmästä, toimitusjohtaja Mika Turunentoteaa.

Luonto maistuu lautasella

Vanhan Viilatehtaan ja Kuninkaan Kartanon keittiöissä hyödynnetään historiallista miljöötä ja ympäröivää luontoa vahvasti inspiraationa ruokatuotteissa. – Vaalimme perinteisiä ruuanvalmistustapoja, kuten savustusta ja loimutusta, parhaita kotimaisia raaka-aineita, lähituotteita ja kauden makuja.

Laadukas miljöö juhliin ja yritystilaisuuksiin

Koskenpartaan Vanhan Viilatehtaan ja sen yläpuolella sijaitsevan Kuninkaan Kartanon mailla komeili jo 1500-luvulla krouvi. Nykyisin näissä tiloissa järjestetään kokouksia, syntymäpäiviä, häitä ja yritystilaisuusia jopa 500 hengelle. – Räätälöimme kokemuksella laadukasta illallisviihdettä, rentouttavaa ohjelmaa tai monipuolisia aktiviteetteja luonnossa. Olipa päiväsi täynnä asiaa tai tunnetta, työtä tai perhettä, toimintaa tai rauhoittumista, meiltä lähdet täynnä uusia muistoja.

Saisiko olla pieni pako arjesta?
Kuninkaan Lohien upeat maisemat ja luonto keskellä pääkaupunkiseutua luovat rentouttavat puitteet pieneen pakoon arjesta. Tarjolla on laaja kirjo aktiviteetteja, kuten joogaa, luontoterapiaa, kokkikouluja, Survival Game ja Pakopeli.

Tervetuloa kokonaisvaltaisten elämysten Kuninkaan Lohiin!

Kuninkaan Lohet
Vanha Viilatehdas, Kuninkaantie 28, 01740 Vantaa
Kuninkaan Kartano, Voudintie 1, 01740 Vantaa
www.kuninkaanlohet.com

Teksti: Mia Heiskanen

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan