Konseptointi

Suosittu ja reitiltään nopea Vantaan Maraton juostaan 10.10.2020

Ensimmäinen juoksutapahtuma järjestettiin jo vuonna 1994, ja vuosien saatossa kilpailun vetovoima on lisääntynyt uusien kilpailumatkojen käynnistämisen ansiosta.

Maratonin lisäksi juoksija voi valita kuntotasonsa mukaisiin tavoitteisiin parhaiten sopivan matkan, sillä Vantaalla matkavalikoimiin kuuluvat myös sekä puolimaraton että neljännesmaraton. Henkilökohtaisten juoksujen lisäksi Vantaan Maratonin yhteydessä juostaan neljän juoksijan joukkueella kilpailtava maratonviesti. Sekä miesten että naisten yleisten sarjojen viesteissä sekä yritykset, kaveriporukat ja seurat voivat ottaa mittaa toisistaan, ja sarjojen kolme parasta palkitaan.

Nuoremmille juoksijoille ja perheille tapahtuma tarjoaa noin kahden kilometrin mittaisen Mini Fun Run juoksun/kävelyn. Osallistujat palkitaan omalla Vantaan Maraton-mitalilla, nimikoidulla numerolapulla ja juoksusta palauttavalla purtavalla kisan jälkeen. Tänä vuonna Vantaan Maratonin yhteydessä juostaan myös Suomen mestaruuksista, joten maineesta ja kunniasta saapuvat kamppailemaan maamme parhaat maratonjuoksijat.

Vantaan Maratonin lähtö- ja maalialue sijaitsee Tikkurilan urheilupuistossa urheilutalon edustalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tikkurilan ympäristössä sijaitseva, nopea 10,5 kilometrin mittainen reitti on kestopäällysteinen, ja jokainen kilometri on merkitty kyltein täysmaratonin mukaan. Suuremmat kyltit ovat sijoitettuina reitin varrelle viiden kilometrin välein. Kierroksittain juoksijoiden käytössä on kolme huoltopistettä, ja juoksun liikenteenohjaus tapahtuu juoksijoiden turvallisuuden varmistavalla tavalla.

Kävelymatkan päässä kilpailukeskuksesta sijaitsevat Sokos Hotel Vantaa sekä Hotelli Tikkurila tarjoavat sekä juoksijoille että huoltojoukoille viihtyisän majoitusmahdollisuuden osaksi palkitsevaa juoksua Vantaan Maratonilla.

Tervetuloa Vantaan Maratonille 10.10.2020!

http://www.vantaanmaraton.fi/

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan