Haamukirjoitus Vieraskynä

TOSHIBA JA PAPERCUT – TULOKSIA TURVATULOSTUKSEN YHTEISKEHITTÄMISELLÄ

Turvatulostus oli vielä kymmenen vuotta sitten monelle yritykselle outo termi. Tänä päivänä sitä ei enää juurikaan tarvitse selitellä, saatikka perustella. Kuinka usein paperi jätetään valvomatta tulostimeen? Miten suojata asiakirjojen luottamuksellisuus ja estää luvaton tulostus? Entä tulostammeko vastuullisesti ja tarpeeseen? Nämä kysymykset on helppo ratkaista Toshiban monitoimitulostimella, jossa on mukana PaperCut MF-turvatulostusratkaisu.

Olen iloinen siitä, että turvatulostus on GDPR:n näkökulmasta itsestäänselvyys isoille, mutta yhä enenevässä määrin myös pienemmille yrityksille. Ympäristö- ja vastuullisuusnäkökulmatkin otetaan entistä paremmin huomioon tulostusratkaisujen valinnassa.

Olemme Toshiballa tehneet yhteistyötä PaperCutin kanssa jo kymmenen vuoden ajan. Onkin ollut antoisaa seurata aitiopaikalta, miten yleinen tietoisuus turvatulostuksen tuottamasta lisäarvosta on suomalaisyrityksissä ja julkisessa hallinnossa viimeisen vuosikymmenen aikana kirkastunut. Toshiban osaajilla on ollut puolestaan ilo olla mukana jakamassa turvatulostuksen ilosanomaa ja PaperCutin turvallisen ja ympäristöystävällisen tulostamisen toimintafilosofiaa suomalaisyrityksille ja julkisille toimijoille. Ja mikäpä työtä on ollut tehdessä, kun käsissämme on ollut toimiva turvatulostusratkaisu, jonka takana on helppo seistä.

PALVELUN YTIMESSÄ KESTÄVÄ KUMPPANUUS

Yhteistyön vuodet ovat antaneet meille Toshiballa myös mahdollisuuden olla mukana PaperCut-yhtiön kasvutarinassa ja seurata, miten kahden opiskelijakaverin perustamasta paikallisesta yrityksestä on kasvanut globaali turvatulostuksen suunnannäyttäjä. Itseäni ilahduttaa eritoten se, ettei PaperCut ole kadottanut sieluaan, jonka ytimessä on kestävä kehitys. Se ulottuu myös kestäviin kumppanisuhteisiin.

Alla olevalla videolla PaperCut-yhtiön toimitusjohtaja ja perustajajäsen Chris Dance juhlistaa PaperCutin ja Toshiban yhteistä, 10-vuotista taivalta ja kertoo yhdessä tekemisen hyödyistä tuotekehitykselle. Lue blogi loppuun Toshiban verkkosivuilla>>

Blogisisältö on tuotettu Commian Vieraskynä-palveluna.

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan