Sisällöntuotanto

Why not Vantaa: Vantaa vetää puoleensa kaikenikäisiä asukkaita

Lujakoti on osa Lujatalot Oy:tä, jolla on yli 60 vuoden kokemus asuntorakentamisesta. Yhtiöllä onkin hyvä näppituntuma vetovoimaisiin asuinalueisiin ja asunnonetsijän arvostuksiin liittyen. –Vantaa on monimuotoinen kaupunki, joka tarjoaa uudisasunnon ostajalle runsaasti vaihtoehtoja Tikkurilan urbaanista city-ympäristöstä, Kivistön kehittyvään kaupunkimiljööseen ja luonnonläheiseen Asolaan. Kaikkia em. asuinalueita yhdistävät sujuvat liikenneyhteydet, jotka nousevat korkealle asunnonostajan arvostuksissa pääkaupunkiseudulla, asuntomyyjä Lähde korostaa.

Valinnanvaraa eri elämäntilanteisiin

Yhä useampi uudisasunnon ostaja valitsee asunnon, joka soveltuu elämiseen pitkälle tulevaisuuteen.

-Lujakodin uudiskohteista löytyvät kaikki elämään tarvittavat asiat, olitpa sinkku, perheellinen, työelämän aktiivivaiheessa oleva tai seniori. Ennakkomarkkinoinnissa tai rakenteilla olevissa asunnoissa voi myös vaikuttaa väreihin ja materiaaleihin, jolloin kodista voi muokata oman näköisen. Ammattilaisemme ovat suunnitelleet myös valmiita sisustuskokonaisuuksia, asuntomyyjä Taru Vainio-Kaskikertoo.

Uusi koti sinulle?

Urbaania asumista Tiksissä

Tiksin ytimeen hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärelle nousee 7-kerroksinen Asunto Oy Vantaan Unikkotie 6, josta löytyy koteja 23,5 m2 yksiöistä 69,0 m2 kolmioihin. Tikkurila on Vantaan palvelukeskittymä, joka uusiutuu kovaa vauhtia. Lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Tikkurilan asemalla.

Luonnon läheinen Asola

Asunto Oy Vantaan Viidakkokissa hemmottelee luonnon läheisyydellä ja palveluilla, jotka tuovat elämään laatua ja huolettomuutta. Viidakkokissa on 9-kerroksinen kerrostalo, jossa on 41 valoisaa asuntoa yksiöistä neliöihin. 9. kerroksessa on talosauna ja yhteisöllinen kerhotila.

Trendikäs Kivistö
As. Oy Kivistön Kronoksessas on koteja yksiöistä monipuolisiin kaksioihin ja toimiviin kolmioihin. Kivistö on kehittyvä kaupunkiympäristö, josta on nopeat yhteydet Helsinkiin, Tikkurilaan ja lentoasemalle. Kivistössä on jo toimivat peruspalvelut ja alueelle on tulossa lähivuosien aikana kauppakeskus.

Kiinnostuitko?
Lisätietoa ja lisää Vantaan uudiskohteita osoitteessa www.lujakoti.fitai
Lujakodin asuntomyyjä Taru Vainio-Kaski,044 585 2736, taru.vainio-kaski@luja.fi

Interested in finding an apartment to invest within Vantaa?

Lujakoti has a long experience of high-quality construction in the city of Vantaa, which offers good housing investment potential with excellent connections to and from the airport. – We have currently projects e.g. in developing urban centers Tikkurila and Kivistö, which are only a 10-minute train ride from the airport. All the apartments have a high investment and rental potential. Another option for an international company is to harness the apartment for their own staff instead of hotel accommodation.

Want to hear more? Contact Lujakoti Sales Manager Sari Lähde+358 44 585 2094,
sari.lahde@luja.fi

Teksti: Mia Heiskanen

Copyright © 2020 Viestintätoimisto Commia | Tietosuojaseloste
Design: By Joan